top of page

CIDERE

Vores cidere er fremstillet efter bretonsk metode. De har varierende grad af bevaret restsødme, hvilket bringer æblesmagen i centrum. Æblerne kommer fra egen plantage, som ligger på en bakke i morænelandskabet på kanten af Mols. Vi vander og gøder ikke; vi blander os ikke meget i livets gang i plantagen. Vi tror at det giver de bedste æbler til cider. Små, få, grimme, bitre, velsmagende, modne og søde.

Belle de Boskoop og Cox 

2022, Brut, 6,5%

Modne, gemte Belle de Boskoop og Holsteiner Cox æbler knust og macereret, presset og gæret over vinteren. 

Gylden. Let og rå. Æbleskræl. Forsigtige bobler. Tør og syrlig.

God til østers, andre skalddyr, rigtige fisk, schnitzel og fed gris.


 

 

Skaarupgård Cuvée

2022, Demi-Sec, 5,2%

Blandede æbler fra plantagen, aroma, elstar, Ålsrode sødæble, paradisæbler, gul og rød revn. m.fl. høstet gennem hele efteråret knust og macereret, presset og gæret over vinteren. 

Gylden, uklar. Dufter som nedfaldsæbler i græsset. Livlige bobler. Frisk, lette tanniner, relativt fyldig og let drikkelig. Minder om cider fra Bretagne.

Serveres helt kold. Lad den hvile lidt i glasset.

Drik den til bretonske klassikere, østers, crepes, camembert. Vi synes også den er fantastisk til røget fisk.

Kåret til årets bedste cider på Dansk Vinskue 2023.
 

 

Our 
Story

Ingrid-Marie

2022, Demi-Sec, 3,5%

Mørkerøde Ingrid-Marie æbler fra en gammel plantage

Macereret knap en uge, presset og gæret over vinteren. 

Skrælkontakten giver et rosa skær.

Dufter af æbler. Fremstår lidt mere sød end de andre cidere. Ren og forløsende syre. 

Særlig udmærkelse ved dansk vinskue 2023

 

bottom of page